Пореден скандал беше сътворен в българския парламент.  Разправията започна още

...
Пореден скандал беше сътворен в българския парламент.  Разправията започна още
Коментари Харесай

Скандал в парламента: Спас Гърневски нарече червен депутат дебил

Пореден скандал беше сътворен в българския парламент.  Разправията стартира още от сутринта, когато председателката на Народното събрание от " Атака ", че е без маска. Той обаче не се съобрази и не постави, макар че даже квесторите му връчиха такава.
А когато Шопов още веднъж взе думата, с цел да подлага на критика управлението на Народното събрание, че му праща наказателния акт у дома, и изиска това да се направи обществено в Народно събрание и пред медиите, председателстващият съвещанието Емил Христов му спря микрофона и го наказа с премахване от 1 съвещание.
 Нов конфликт по оста Караянчева-Шопов поради маска в Народното събрание Нов конфликт по оста Караянчева-Шопов поради маска в Народното събрание
Депутатът Павел Шопов още веднъж не пожела да постави маска в Народното събрание. Този път националният представител обаче се размина единствено със забележка...
Моля, напуснете трибуната, държите се неподобаващо за депутат, сподели Христов иа, а след това и отстранят от залата.
По време на последната точка от дневния ред - проекта за защитата за идващите години, обаче абсурдът стана огромен, тъй като в него се включиха и Българска социалистическа партия, и ГЕРБ. В пленарната зала с крясъци от място Спас Гърневски от ГЕРБ подлага на критика червени депутати, измежду които и Георги Гьоков, че не носят маските си.
Ескалацията на напрежението обаче пристигна с предложение на депутата от Българска социалистическа партия Росен Малинов за преустановяване на днешното пленарно съвещание. Предложението бе отхвърлено.
Тогава Георги Гьоков излезе на трибуната и изясни, че по този начин се пречи на работата на комисиите. Слизайки от трибуната, Гьоков бе наименуван дебил от народен представител от дясната страна на залата. Оказа се, че обидата е изречена от депутата от ГЕРБ Спас Гърневски.
Той беше охулен от Емил Христов, само че това не успокои алените депутати. 
 Спас Гърневски беше охулен поради възгласите червени отпадъци Спас Гърневски беше " охулен " поради възгласите " червени отпадъци "
И днешното парламентарно съвещание, което продължава дебатите и гласуването на Бюджет 2020, стартира на висок звук. Председателят на пар...
съобщи яростно зам.-шефът на лявата група Георги Свиленски. Поведението на Гърневски е въплъщение на упадъка и падението на Народното събрание , добави той.
Христов отхвърли с обяснението, че към този момент е наложил наказване.
Направих съзнателно тази имитация, с цел да стане ясно, че по този начин, както има заповед на министъра на опазването на здравето към всички българи, по този начин и ние сме длъжни да я съблюдаваме, изясни Гърневски. Трибуната на Народно събрание би трябвало да е стожер на спазването на разпоредбите, Народно събрание би трябвало да е знак за всеки българин, сподели той и подлага на критика левите депутати, че половината са или без маски, или ги носят под носовете си.
сподели още Гърневски. Емил Христов обаче му спря микрофона и го прекъсна.
Отказваме да продължим съвещанието, до момента в който Гърневски е в пленарната зала, скочи Иван Ченчев от Българска социалистическа партия. Ако не го извършите, ще се принудим да стартираме подписка за оставката ви , предизвести той Емил Христов.
 Вигенин: Днес в Народното събрание се случи нещо срамно Вигенин: Днес в Народното събрание се случи нещо срамно
" Срам! За пръв път депутат не можа да произнесе клетвата си от трибуната. След десетки милиони пръснати за ремонт на нова...
Георги Свиленски още веднъж изиска по-сериозно наказване за Гърневски. Но Емил Христов му сподели да сложи въпроса пред Ппедседателския съвет на Народно събрание.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР